2024-02-16

Härligt besök av "Magnus & Friends"

Jonathan (5)

Idag fick vi lyxen av att få besök av ingen mindre än Magnus i "Magnus & Friends". Med flera år som lärare och rektor i bagaget ville Magnus erbjuda en annorlunda surfskola genomsyrad av hemkänsla och värme, pedagogik och strategier i både coaching, måltider och boende. Blandat med riktigt bra vågor och fantastisk natur. Därför startade han "Magnus & Friends".

Oavsett ålder eller nivå vill "Magnus & Friends" få dig att älska surf lika mycket som de gör. Utöver att lära dig att surfa vill "Magnus & Friends" också dela med sig av den härliga livsstilen och atmosfären kring surfing....dvs skapa förutsättningar och en plats du vill komma tillbaka till, om och om igen.

Blir du också sugen på att surfa? Klicka här!

2024-01-31

Möt vårt Team - Jonathan Navidad

Läs mer

2024-01-23

Nokoby välkomnar Entreprenadprojekt Täby!

Läs mer

2024-01-16

Nokoby och Märsta Förenade = Sant

Läs mer

2023-12-22

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på NOKOBY!

Läs mer

2023-12-13

Har du hört talas om Good Idea? Vi på Nokoby har fått äran att samarbeta med detta innovativa varumärke!

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss