2024-02-16

Härligt besök av "Magnus & Friends"

Jonathan (5)

Idag fick vi lyxen av att få besök av ingen mindre än Magnus i "Magnus & Friends". Med flera år som lärare och rektor i bagaget ville Magnus erbjuda en annorlunda surfskola genomsyrad av hemkänsla och värme, pedagogik och strategier i både coaching, måltider och boende. Blandat med riktigt bra vågor och fantastisk natur. Därför startade han "Magnus & Friends".

Oavsett ålder eller nivå vill "Magnus & Friends" få dig att älska surf lika mycket som de gör. Utöver att lära dig att surfa vill "Magnus & Friends" också dela med sig av den härliga livsstilen och atmosfären kring surfing....dvs skapa förutsättningar och en plats du vill komma tillbaka till, om och om igen.

Blir du också sugen på att surfa? Klicka här!

2023-10-02

Prost och gemütlichkeit från Nokoby!

Läs mer

2023-09-22

Founders Alliance 22a entreprenörsgala

Läs mer

2023-09-20

En opera om drömprinsar och luftslott! Askungen har premiär idag på Folkoperan!

Läs mer

2023-09-18

Häng med oss och spring för Operation Smile!

Läs mer

2023-09-11

Hur maximerar online-marknadsföringen ditt sälj-team?

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss