2024-05-15

Inspirerande morgon på DI Gasell - Next Level

DI Gasell 2024 Nokoby

I går morse var jag närvarande vid DI Gasell - Next Level, där en rad framstående talare delade med sig av sina inspirerande tillväxtresor. Att lyssna till entreprenörer som Peter Hellgren från Consid och Konrad Bergström från X Shore var särskilt givande. De berättade passionerat om hur de byggt upp sina företag och följt sina visioner, vilket påminde mig om vikten av långsiktig planering framför att jaga snabba vinster.


Peter Hellgren betonade att det alltid finns något att fira inom ett företag, oavsett hur mörkt det ser ut på horisonten. En sådan inställning kan vara avgörande för att bygga en vinnarkultur och upprätthålla moralen, även under tuffa tider.

Ett återkommande tema under dagen var vikten av att se bortom problemen och istället fokusera på kreativa lösningar. Blandning av åldrar och kulturer inom ett företag kan bidra med nya perspektiv och idéer, vilket underlättar innovationsprocessen.

Shervin Razani från Jurek delade sin strategi att byta kontor vart tredje år för att skapa en känsla av nystart och förnyelse. Även om flyttar kan vara utmanande, är de ofta berikande för företagskulturen.

Att bygga ett företag är en lagsport. Min egen erfarenhet på Nokoby bekräftar detta, där jag känner mig lyckligt lottad att ha fantastiska kollegor. Detta är något jag borde fira varje måndag! Att delta på DI Gasell - Next Level var inte bara en chans att få nya insikter, utan också ett tillfälle att påminna mig själv om vad som verkligen driver framgång – människorna man arbetar med.

2023-09-20

En opera om drömprinsar och luftslott! Askungen har premiär idag på Folkoperan!

Läs mer

2023-09-18

Häng med oss och spring för Operation Smile!

Läs mer

2023-09-11

Hur maximerar online-marknadsföringen ditt sälj-team?

Läs mer

2023-09-06

Public Clean väljer att samarbeta med Nokoby för sin framtida tillväxt

Läs mer

2023-09-04

Så kan Google Performance Max maximera er digitala marknadsföring

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss