2022-03-08

Vill du få bättre koll på den digitala branschen? Då är Podcast lösningen.

Bloggbild Podcast 1400X787

Är du också en podcast-älskare? Då har du hamnat rätt! Här nedan får du våra bästa tips på podcasts inom den digitala branschen. Finns det ett härligare och smidigare sätt att uppdatera sig om den digitala branschen än genom att lyssna på när intressanta och inspirerande personer berättar om sina framgångssagor och bästa tips?

Det har aldrig varit enklare att bli så inspirerad och informationsrik som nu. Formatet podcast har skjutit i höjden totalt under de senaste åren och idag kan du hitta en podd inom de allra flesta ämnena. Vi har nedan samlat våra tre favorit podcasts som berör den digitala branschen och vi hoppas att även du blir inspirerad och motiverad av dessa.  😊

  1. Social media marketing med Michael Stelzner – Michaels podd resa startade året 2009 när han uppmärksammade att majoriteten av branschfolket endast pratade om de nackdelar de identifierat med sociala medier, endast få personer pratade om hur man faktiskt kunde utnyttja de nya plattformarna. Det var här Michael bestämde sig för att börja intervjua experter inom den digitala marknadsföringsbranschen, som kunde dela med sig av de fördelar som faktiskt marknadsföring på sociala medier faktiskt har. Följande tre avsnitt kan vi starkt rekommendera:
  • Marketing in time of Crisis.
  • How to rethink your way to business growth.
  • Messaging matters: How to attract your ideal customers.

2. Framgångspodden med Alexander Pärleros – Alexander driver Nordens största intervjupodd och intervjuar många olika inspirerande profiler i olika branscher. Tre avsnitt som berör digital marknadsföring, hur man driver ett framgångsrikt företag etc. är följande:

  • Avsnitt 377 med Fredrik Jung Abbou – Hur du bygger miljardbolag
  • Avsnitt 423 med Gary Vaynerchuk – How to maximize social media
  • Avsnitt 433 med Mikael Arndt, Sälj – din väg till framgång

3. Digitalpodden av Dagens Industri – Digitalpodden är en podcast om startup-scenen, riskkapital och om hur de digitala affärsidéerna skakar om näringslivet. Med digitalpodden hänger du med i loopen om det senaste i den digitala branschen. Följande tre avsnitt är väl värda att lyssna på:

  • Apples bil lovar mycket.
  • Därför går Mark Zuckerberg in i wolt.
  • Streaming är den nya oljan

Vi hoppas att du blir inspirerad av våra podcast-tips! Och behöver du hjälp med din digitala marknadsföring? Tveka inte att kontakta mig eller någon av mina kollegor på Nokoby.

God lyssning!

// Felicia Bladh

2022-10-01

Vi hälsar Victor Varadi välkommen till Nokoby!

Läs mer

2022-03-08

Vill du få bättre koll på den digitala branschen? Då är Podcast lösningen.

Läs mer

2022-02-21

Projektledare Digitala Medier till Nokoby

Läs mer

2022-01-27

Metaverse- här för att stanna!

Läs mer

2021-12-21

En hälsning, GDPR- cookie consent och Nominering till Årets Byrå 2022!

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss