2024-06-11

Vi vill växa teamet! Är du vår nya projektledare med kundansvar?

Pexels Sheinshine 3127883 (1)

Vi på Nokoby söker en driven och strukturerad person som brinner för marknadsföring i digitala kanaler. Du har minst 4 års erfarenhet av arbete med digitala medieköp. Du gillar att arbeta nära dina kunder och du är bra på att lyssna in på kundernas verkliga behov. Du vill helt enkelt ta nästa steg i din karriär.

Du kommer att jobba som projektledare mot ett varierande urval av klienter från olika branscher. Rollen innebär, utöver tätt strategiskt och transparent samarbete med dem, även operativt arbete i olika annons- och analysverktyg.

Det du måste ha erfarenhet av är ett par områden. Skulle det finnas områden som du inte är expert på än, kan vi nog fylla i luckorna. Men du är redan ganska bra på det mesta av detta:

  • Google Analytics, Google Tag Manager, LookerStudio 
  • Google Ads, Google Performance Max
  • Bing Ads, Performance Max
  • META Ads
  • LinkedIn Ads
  • TikTok Ads
  • Displayannonsering i alla dess former

Alla andra annonsplattformar är så klart en bonus. Har du dessutom erfarenhet av konverteringsoptimering, de viktigaste AI-verktygen, marketing automation, SEO etc så är det bara kul eftersom det är ytterligare områden som många kunder har frågor kring. Vi tror att du är en väldigt digital person helt enkelt. Är man digital i grunden, så lär man sig alla nya plattformar relativt fort.

Det viktigaste av allt är dock att du är intresserad och brinner för att utvecklas, det vi lärde oss igår kan vara inaktuellt imorgon, och därför ser vi till att utbilda – inte bara dig – utan även oss själva ständigt.

Vi ser också gärna att du är noggrann, social, ödmjuk, självständig och har humor. Du talar svenska flytande och kan som minst uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska. Övrig språkkompetens är meriterande då vi hanterar marknadsföring i drygt 20 länder åt våra kunder.

Kom och sök dig till oss – maila ett trevligt brev och ett CV till info@nokoby.se

2024-06-13

Sommarvibbar från Fellowmind i Göteborg! 🌞

Läs mer

2024-06-11

Vi vill växa teamet! Är du vår nya projektledare med kundansvar?

Läs mer

2024-05-23

Solen skiner: Hur påverkar det konsumenternas beteende?

Läs mer

2024-05-15

Inspirerande morgon på DI Gasell - Next Level

Läs mer

2024-04-23

Irv Gordon körde över 500 000 mil i sin Volvo – Hur coolt är inte det?

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss