2023-11-27

Sanningen bakom Black Week's skyhöga klickpriser

Black

Black Week, denna shoppingfest, som har sitt ursprung i USA, har nu blivit en global händelse, och Sverige är inget undantag. Ett fenomen vi observerar varje år är de svängande klickpriserna, och jag vill dela med mig av några insikter om vad som händer och hur vi kan navigera i dessa utmaningar.

Varför ökar klickpriserna under Black Week?

Ökad konkurrens: Fler företag investerar i digital annonsering under den här tiden för att nå ut till potentiella kunder, vilket driver upp priserna i annonseringsauktionerna.

Högre efterfrågan: Konsumenternas uppmärksamhet och köpberedskap är på topp under Black Week, vilket gör varje annonsplats värdefull.

Begränsat utrymme: Eftersom antalet annonsplatser är begränsat, leder den ökade efterfrågan till högre kostnader per klick.

Strategiska betraktelser

Detta fenomen kräver en omvärdering av hur vi närmar oss digital annonsering. Med ökade klickpriser måste varje annonskrona spenderas mer strategiskt. Det gäller att finjustera målgrupper, skapa mer engagerande innehåll och kontinuerligt analysera data för att optimera kampanjprestanda.

Slutsatser och framtidsutsikter

Black Week fortsätter att vara en kraftfull drivkraft i digital marknadsföring. För att lyckas under denna period måste marknadsförare vara förberedda på att anpassa sina strategier och tänka kreativt för att maximera avkastningen på deras annonseringsinvesteringar.

Som en del av NOKOBY ser jag fram emot att fortsätta utforska och dela insikter om dessa dynamiska förändringar i vår bransch. Tills nästa gång, håll ögonen öppna och era kampanjer skarpa!

2023-12-22

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på NOKOBY!

Läs mer

2023-12-13

Har du hört talas om Good Idea? Vi på Nokoby har fått äran att samarbeta med detta innovativa varumärke!

Läs mer

2023-12-05

Superrolig inflyttningsfest hos Fellowmind

Läs mer

2023-11-27

Sanningen bakom Black Week's skyhöga klickpriser

Läs mer

2023-11-22

Framtidens marknadsföring: Tillhör ni dem som omfördelar försäljningsbudgeten för 2024?

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss