2023-09-06

Public Clean väljer att samarbeta med Nokoby för sin framtida tillväxt

Bild Public Clean

Vi är mycket stolta att Public Clean väljer oss som digital byrå för sin framtida tillväxtresa. Bolaget som arbetar med tjänster som rör städning och annan service fångade direkt vår uppmärksamhet genom att prata mycket om individen och vikten av att alltid ha schyssta villkor i en bransch som ofta är prispressad. Att både leverera hög service till sina kunder och samtidigt ha medarbetarna i fokus är värderingar som vi på Nokoby attraheras mycket av.

Public Clean har en enkel affärsidé – att leverera bäst service inom sin bransch och ha en bra arbetsmiljö för sina medarbetare. I en verksamhet där många medarbetare kommer utanför de nordiska länderna är det viktigt att visa upp Sverige från sin bästa sida. Därför ligger det i bolagets värderingar att alla medarbetare skall kunna känna sig delaktiga och få tid för att vidareutbilda sig på arbetstid, bland annat i svenska. Det skall kännas tryggt att anlita Public Clean som kund när man vet att bolagets värderingar bygger på att alla skall känna sig stolta över ett samarbete. Efter att ha få lyssna på entreprenören bakom Public Clean, gjorde att vi på Nokoby kände att det verkligen var ett bolag som vi ville dela tillväxtresan med.

Vill du veta mer om hur du kan synas mer och hitta nya kunder? Hör av dig till mig så berättar jag gärna mer Jenny.Dybeck@nokoby.se

2023-10-23

We Rock - Det du ger får du tillbaka upphöjt till 2 - eller?

Läs mer

2023-10-18

Cirkus Cirkör❤️NOKOBY=❤️❤️❤️

Läs mer

2023-10-16

Börja morgonen med en energiinjektion från kollegorna!

Läs mer

2023-10-11

Civil Rights Defenders väljer Nokoby som sin digitala byråpartner

Läs mer

2023-10-09

4screens visar Nokoby hur man via infotainmentsystemen i bilen når direkt till bilföraren

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss