2023-10-02

Prost och gemütlichkeit från Nokoby!

Ocotber

Hej alla! Jag vill dela med mig av en fantastisk upplevelse som hela vårt team och våra härliga partners hade i förra veckan. Vi beslöt oss för att packa våra väskor och bege oss söderut till München för att uppleva den världsberömda Oktoberfest.

Vi upplevde München i sin fulla glans, med all den kultur och festlighet som staden har att erbjuda. Vi har turen att vår underbara kollega Barbara Wallner bor i München och att hon hjälpte till att anordna denna otroliga upplevelse för oss alla. Barbara sitter såklart på alla guldkorn kring hur en Oktoberfest bäst bör upplevas och hon såg verkligen till att vi fick alla ett minne för livet. München visade sig från sin bästa sida med brusande folkmassor, traditionell musik och en atmosfär som var helt elektrisk. Vi hade dessutom fantastik tur som fick dela denna upplevelse med våra härliga partners från Bilia och Fellowmind, vilket gav resan ännu mer skratt och ovärderliga minnen. Oktoberfest bjöd oss alla på öl, traditionell tysk mat, dans och så mycket gemenskap. 

Det blev en perfekt paus från skrivborden och vissa av oss ville ta med hela gänget och flytta ner till Bayern.  Skämt å sido så insåg vi alla vad roligt vi har tillsammans. Sådan gemenskap gör oss alla bara ännu mer exalterade över våra framtida äventyr.

Jag hoppas ni alla får uppleva lite av Oktoberfest-magin kommande vecka!

Prost och gemütlichkeit

Jenny Dybeck

2023-10-04

Besök i BMWs fabrik i München

Läs mer

2023-10-02

Prost och gemütlichkeit från Nokoby!

Läs mer

2023-09-22

Founders Alliance 22a entreprenörsgala

Läs mer

2023-09-20

En opera om drömprinsar och luftslott! Askungen har premiär idag på Folkoperan!

Läs mer

2023-09-18

Häng med oss och spring för Operation Smile!

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss