2023-11-13

NOKOBYs Framåtblickande Partnerskap och Extraordinära Resultat gav ROAS på 42

MG 0656

Vår framgång ligger inte bara i de verktyg vi använder utan framförallt i vårt sätt att arbeta och vår relation med våra kunder. Vår proaktivitet är vad som driver oss. Vi nöjer oss inte med status quo, utan strävar alltid efter att vara steget före. Jag vill här ta upp ett specifikt exempel. En av våra fantastiska projekterade Barbara Wallners (på bilden) engagemang gav resultat med en av våra nyare kunder genom att bland annat addera ytterligare kanaler och på ett tidigt stadium. Genom detta kunde vi maximera kundens ROAS på ett sätt som överträffade alla förväntningar. Vi nådde ett resultat som gav 42 gånger investeringen. 

Kundrelationer: Grunden för Framgång
NOKOBYs största styrka ligger i de relationer vi bygger med våra kunder. Vi ser dem inte som kunder, utan som partners. Detta samarbete och förtroende har varit avgörande för våra kunders framgång och i förlängningen vår egen.

Enastående Resultat: ROAS Ökning som Speglar Vårt Engagemang
Genom vårt samarbete och vår förmåga att proaktivt utnyttja de bästa digitala verktygen har vi uppnått fantastiska resultat. Att vi ser en ökning av ROAS ibland upp till 42 gånger pengarna är inte bara siffor – de representerar den verkliga skillnaden vi gör i våra kunders affärer.

Framåtblickande
Vår resa fortsätter med ett outtröttligt fokus på innovation och samarbete. Med en grund av starka kundrelationer och en ständig strävan efter förnyelse, ser vi fram emot att fortsätta vår resa i digital marknadsförings framtid, tillsammans med våra kunder.

NOKOBY är en personlig byrå som vill skapa unika resultat till våra kunder minst lika mycket som våra kunder vill. Tillsammans med våra kunder skapar vi relationer som är svåra att slå. Det är det vi brinner för!

2023-11-13

NOKOBYs Framåtblickande Partnerskap och Extraordinära Resultat gav ROAS på 42

Läs mer

2023-11-08

Har marknadschefen och säljchefen samma hatt i framtiden?

Läs mer

2023-11-06

Snart börjar META ta betalt för Instgram och Facebook. Vill du betala?

Läs mer

2023-11-01

Google övergår helt till Mobile-First Indexering: Vad det innebär för din webbplats?

Läs mer

2023-10-30

Spring först ur lågkonjukturen

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss