2023-02-06

NOKOBY’s VD Björn’s Life Challenge!

2Herrar Edit2

Vilken fantastisk dag jag hade med Founders Alliance i förra veckan. Vilken energi man får av att lyssna på en rad olika entreprenörer och ta del av deras resor och utmaningar på vägen.

Speciellt kul var det att höra när Founders Alliances outtröttlige grundare Niclas Carlsson intervjuade Sven Hagströmer. Sven berättade med stor inlevelse om sitt liv och sina bolag som han har startat och de bolag han har investerat i. Det jag verkligen tog med mig, var Svens stora nyfikenhet vilket har medfört att han alltid fortsätter att lyssna och lära sig nya saker. För mig som entreprenör är det otroligt värdefullt att lyssna på andra företagare som i olika skeden i sitt företagande delar erfarenheter och delger varandra kloka råd. Finns det en mer spännande källa till kunskap?

Efter en så inspirerande dag kliar det i fingrarna att omsätta dessa tankar till praktiska aktiviteter så att jag och mitt fantastiska gäng på Nokoby kan fortsätt att leverera bra tjänster till våra kunder.

Jag hoppas verkligen att jag är lika nyfiken och engagerad i den digitala utvecklingen när jag ska fylla 80 år som Sven Hagströmer är. Challenge accepted 

2023-02-09

Vi på NOKOBY är så stolta över att ha Folkoperan som kund.

Läs mer

2023-02-06

NOKOBY’s VD Björn’s Life Challenge!

Läs mer

2023-01-30

May GA4 be with you

Läs mer

2023-01-23

GA4 – WHAT??

Läs mer

2022-11-18

Vi välkomnar Frances Swensson!

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss