2023-09-18

Häng med oss och spring för Operation Smile!

Microsoftteams Image (2)

Hösten är äntligen här och vi har fullt upp med att se till att maximera våra kunders digitala kampanjer på bästa sätt. På Nokoby varvar vi gärna vårt digital fokus med andra träningsformer på gymmet eller med löpturer i naturen. Därför är vi extra stolta att för vår kunds räkning vara med och sprida kampanjen ”Spring för nya leenden” som organisationen Operation Smile står bakom.

Operation Smile hjälper barn med läpp-käk-gomspalt (LKG) att få den operation de behöver. Det tycker vi är ett fint syfte och vill därför rekommendera dig att vara med och springa för nya leenden. 

HÄR kan du anmäla dig till 2023 års upplaga av loppet SPRING för nya leenden. Det spelar ingen roll om du vill springa, jogga eller gå på 45 minuter – så lång tid tar det nämligen att operera en läppspalt. Du väljer själv när, var och hur du genomför loppet mellan 27 september och 6 oktober och anmälningsavgiften på 200 kronor går oavkortat till Operation Smiles värdefulla arbete. 

Uppmana gärna familj, vänner, kollegor eller grannar – ju fler som är med, desto fler barn kan få en operation! Loppet registreras i appen RaceONE och Operation Smile mejlar instruktioner till dig när betalningen är genomförd. 

Förändra livet för ett barn och få motion på köpet – det tycker vi låter som ett perfekt upplägg! 

Vänligen, 
NOKOBY

2023-10-04

Besök i BMWs fabrik i München

Läs mer

2023-10-02

Prost och gemütlichkeit från Nokoby!

Läs mer

2023-09-22

Founders Alliance 22a entreprenörsgala

Läs mer

2023-09-20

En opera om drömprinsar och luftslott! Askungen har premiär idag på Folkoperan!

Läs mer

2023-09-18

Häng med oss och spring för Operation Smile!

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss