2018-12-27

God jul och gott nytt år!

Childhood Jul

Nokoby önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Det har varit ett händelserikt år med många nya utmanande uppdrag och en del andra höjdpunkter:

• Vi utökade verksamhet med ett kontor i Tyskland. Vår kollega Barbara flyttade hem till München i somras och kommer att arbeta där med att utveckla Nokobys närvaro på alla tysktalande marknader.
• Under hösten utökade vi vår verksamhet och är representerade även i Göteborg.
• Sedan avslutade vi året genom att få äran att bli utsedda av Veckans affärer till ett av Sveriges Superföretag 2018 som vi är väldigt stolta över.

Är ni intresserade av att få löpande uppdatering kring digital kommunikation under kommande år kan vi varmt rekommendera att ni fortsätter läsa vår blogg!

Årets julgåva

Precis som tidigare år vill vi ge en julklapp i våra kunders namn som verkligen gör skillnad. I år har vi valt att skänka denna gåva till Childhood. Läs gärna mer på deras hemsida om vad Childhood gör, och om ni blir inspirerade till att bidra ytterligare så passa på att donera till deras verksamhet.

Till sist vill vi tacka alla berörda för ett väldigt bra samarbete som har berikat oss. Vi ser fram emot att fortsätta tillsammans under nästa år.

God jul och gott nytt år önskar
Johanna, Barbara, Johan, Mikael, Oskar, Poya, Björn och Robert

 

2024-02-06

Möt vårt team - Barbara Wallner

Läs mer

2024-01-31

Möt vårt Team - Jonathan Navidad

Läs mer

2024-01-23

Nokoby välkomnar Entreprenadprojekt Täby!

Läs mer

2024-01-16

Nokoby och Märsta Förenade = Sant

Läs mer

2023-12-22

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på NOKOBY!

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss