2023-06-28

Castellum och Nokoby fortsätter samarbetet in på 16e året - ett underbart rekord!

IMG 3052

Castellum förlänger sitt avtal med NOKOBY in på 16de året. Nokoby har varit Castellums, och en rad av deras dotterbolags, digitala mediebyrå sedan 2009. Samarbetet började med Brostadens Fastigheter och har växt allteftersom genom åren. Idag agerar Nokoby rådgivare till alla Castellums regioner och sköter de digitala kampanjerna samt sammanställer och utvärderar resultatet löpande. Detta är ett stort förtroende vi fått som vi på Nokoby är mycket stolta över.

Vad är egentligen nyckeln till långa samarbeten inom mediebranschen?

En av de roligaste sakerna med vårt jobb är alla våra kunders utmaningar. Ju fler man får ta sig an desto fler gånger får man fira tillsammans. En av de kunder som vi fått längst förtroende av är just Castellum Fastigheter. Vi har samarbetat sedan 2009 och går nu in i ett 16:e år tillsammans, vilket vi är enormt stolta och tacksamma över. Castellum är en av de ledande aktörerna inom fastighetsbranschen och det märks både på deras förändring av utbud och hur de arbetar med att marknadsföra sig. Att hela tiden anpassa sig, efter både förändringar i kundens utmaningar och samtidigt utifrån all utveckling inom det digitala landskapet är en av nycklarna till ett långt samarbete. 

Men vad är det då som gör att man får till ett så långt samarbete tillsammans? Det är en fråga som vi ställt till oss själva och nu passade på att ställa den även till Linda Hammarberg som är Digital Manager på Castellum. 

”Hej Linda, först och främst vill jag tacka för förtroendet för ytterligare ett år tillsammans med er.  Vad är det du värdesätter mest när det gäller val av samarbetspartner för den digitala marknadsföringen?”

”För oss är lyhördhet, flexibilitet och kompetens primärt i val av samarbetspartner. Att ha en hög kompetens är så klart A och O – utan den halkar man efter och tappar marknadsandelar fort - särskilt i en så föränderlig och konkurrensutsatt bransch. Den andra parametern är att ha en partner som är lyhörd och flexibel, dvs när behoven och förutsättningarna förändras måste man kunna kliva fram och lösa problem som vi inte såg från början. Det handlar mycket om att ställa rätt frågor. Här tycker jag att Nokobys Team, med Jonathan i spetsen, alltid levt upp till våra förväntningar och varit kreativa och flexibla genom åren. Vi uppskattar också långsiktigheten; Nokoby känner oss och vår bransch väldigt bra utan att för den delen luta sig tillbaka och bli bekväma. Teamets vilja att alltid förbättra sig, och testa nytt gör att samarbetet aldrig blir tråkigt. Vi är dessutom mycket nöjda med resultaten de levererar. Därför är det ett enkelt beslut att fortsatta samarbetet även under 2024.

Som projektledare på en byrå blir man väldigt glad att höra detta. Vi har haft ett mantra internt att alltid ha hög ”kundempati” – vi skall lägga tid på att lyssna och fråga noga hur behoven ser ut och vad de egentliga utmanarna är. När man har samma utmaningar, då når man målen ihop och man kan även fira segrarna tillsammans. 

Vi på NOKOBY vill rikta ett stort tack till alla på Team Castellum som vi haft äran att arbeta med i år. Speciellt tack till Linda Hammarberg, Malin Håkansson , Victoria Ströby, Johanna Lundin, Kicki Kullberg-Durén, Sonja Trajkovska och Elin Björklund för ett nytt härligt år tillsammans.

Ansvarig Projektledare – Jonathan Navidad

2023-08-28

Hur påverkar Google Core Update sajtranking och SEM-annonsering

Läs mer

2023-08-21

AI-Drivna Kampanjer - Människoliknande Precision

Läs mer

2023-08-14

"Google Analytics 4 godkänd av EU – nu kan vi andas ut!"

Läs mer

2023-06-28

Castellum och Nokoby fortsätter samarbetet in på 16e året - ett underbart rekord!

Läs mer

2023-06-19

Framtidens Människa: Utvecklingen av Värdefulla Egenskaper i en AI-styrd Värld

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss