2023-06-12

BBQ och Chat GPT

D211621d 085D 4D15 8Cac 29Bf9134f9d3

Hur bör man tänka om man vill utnyttja Chat GPT inom B2B? Vi samlades med våra kunder hos vår partner SEO-byrå och grillade lite korv och pratade Chat GPT mot B2B. Tack för en trevlig eftermiddag!

Det var verkligen intressant att se hur många av våra kunder som redan har börjat utnyttja Chat GPT och dess fördelar. Vi pratade under kvällen om olika sätt som vi kan ta hjälp av Chat GPT och lite kring att:

  • Är B2B är generellt sett långsammare att ta till sig ny teknik? (inte hos våra kunder verkade det som :))
  • Vad är de kortsiktiga effekterna av Chat GPT?
  • Vilka jobb kommer att påverkas av AI funktioner?
  • Vilken roll gälande Chat GPT kan var och en ta på sitt företag?
  • Promt- Hur skriver man en promt och varför är det så viktigt att kunna?

Ett exempel som Björn vår VD tog upp var förslaget att be Chat GPT ta fram och förändra ett säljmanus så de passar mot en så kallad "Röd", "Gul" eller kanske "Grön" mottagare. Vår COO Jenny Dybeck gjorde även en intressant liknelse mellan Chat GPT och en miniräknare. Många pratar om att AI kommer ta jobben, men då är det bra att tänka på vad som hände när miniräknaren kom. Att räkna fram tal kan alla göra men den som först lärde sig att använda miniräknaren gjorde det snabbare än alla andra. Blev hen av med jobbet? Absolut inte! Låt Chat GPT vara din miniräknare. Att behärska och utnyttja AI:ns fördelar kommer bara göra dig mer effektiv, gynna dig och din arbetsplats och förädla andra delar inom din yrkesroll. Exciting times!

Hur gör ni för att utnyttja Chat GPT hos er? Vill ni  också ha presentationen vi gick igenom är det bara att scanna QR koden :)

//Jenny 

2023-06-12

BBQ och Chat GPT

Läs mer

2023-05-29

Omsätter cyberbrott mer än knarkhandeln?

Läs mer

2023-05-22

DI Gasells Tillväxtfrukost!

Läs mer

2023-05-19

Google Search Generative Experience

Läs mer

2023-05-15

Vad får ett lead kosta?

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss