2024-02-16

Härligt besök av "Magnus & Friends"

Jonathan (5)

Idag fick vi lyxen av att få besök av ingen mindre än Magnus i "Magnus & Friends". Med flera år som lärare och rektor i bagaget ville Magnus erbjuda en annorlunda surfskola genomsyrad av hemkänsla och värme, pedagogik och strategier i både coaching, måltider och boende. Blandat med riktigt bra vågor och fantastisk natur. Därför startade han "Magnus & Friends".

Oavsett ålder eller nivå vill "Magnus & Friends" få dig att älska surf lika mycket som de gör. Utöver att lära dig att surfa vill "Magnus & Friends" också dela med sig av den härliga livsstilen och atmosfären kring surfing....dvs skapa förutsättningar och en plats du vill komma tillbaka till, om och om igen.

Blir du också sugen på att surfa? Klicka här!

2018-12-27

God jul och gott nytt år!

Läs mer

2018-12-06

Våga göra fel 2019 (och 5 trender du inte får missa)

Läs mer

2018-10-16

NOKOBY ett av 728 svenska Superföretag 2018

Läs mer

2018-02-07

Facebook Analytics-nyheter för Sidor och Instagram

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss