Nokoby söker Digital Traffic/Campaign Specialist

Vi växer och söker nu en Digital Traffic/Campaign Specialist!
 
Du kommer att jobba i en rad olika annonssystem med ett brett och varierande urval av klienter från många olika branscher, och löpande optimera mot det som vi verkligen brinner för – konvertering.
 
Det är en fördel, men inget måste, om du har tidigare erfarenhet av Facebook Ads, Google Ads och Merchant Center, Google Analytics, Google Tag Manager och/eller olika typer av displayannonsering där fokus har varit att driva trafik och försäljning på ett effektivt och mätbart sätt.
 
Har du dessutom kompetens inom konverteringsoptimering, marketing automation, SEO, Amazon, HTML/CSS/Javascript, olika CMS-system, LinkedIn Ads, content marketing m.m. är det meriterande. Vi tror att du är en väldigt digital person helt enkelt.
 
Det viktigaste av allt är dock att du är intresserad och brinner för att utvecklas, det vi lärde oss igår kan vara inaktuellt imorgon, och därför ser vi till att utbilda – inte bara dig – utan även oss själva ständigt.
 
Vi ser också gärna att du är noggrann och strukturerad, social, ödmjuk, självständig och har humor. Du kan som minst uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
 
Nokoby erbjuder ljusa och trevliga lokaler med solsäker innergård i centrala Stockholm, marknadsmässig lön, flexibilitet, goda utvecklingsmöjligheter, start efter semestern, och mycket trevliga kollegor!
 
Låter detta intressant? Maila ditt CV och en kort introduktion till
oskar.christiansson@nokoby.se