2024-02-13

Möt vårt team- Oskar Björkén Christiansson

Jonathan (4)

Oskar Björkén Christiansson heter jag och jag är kundansvarig projektledare samt delägare på Nokoby. Jag är 36 år gammal, bor med fru och två barn i Sollentuna, och mycket av min fritid går åt att vara med familj och vänner. Men jag gillar också att pyssla med mina andra intressen, som först och främst innefattar fotografering och musikkonsumtion, men generellt allt möjligt inom kultur. Från början kommer jag från en by utanför Skövde i Västergötland som heter Häggum, dit jag gärna åker några gånger per år för att verkligen koppla av.

Jag har arbetat här på NOKOBY sedan 2012, och trivs uppenbarligen väldigt bra. Det jag uppskattar mest med min arbetsplats är mina kollegor som jag alltid har kul tillsammans med, men också variationen i mina roller och allt vi gör inom digital marknadsföring – det digitala landskapet utvecklas ju hela tiden och vi måste konstant anpassa oss efter nya utmaningar och möjligheter, vilket är inspirerande.

Vill du också få hjälp av Oskar? Kontakta Oskar här

2024-04-03

Ensolar - en solskenshistoria vi på NOKOBY är så glada att få ta del av!

Läs mer

2024-03-06

Möt vårt Team- Björn Lundberg VD

Läs mer

2024-02-16

Härligt besök av "Magnus & Friends"

Läs mer

2024-02-13

Möt vårt team- Oskar Björkén Christiansson

Läs mer

2024-02-08

Glöm inte bort Bing - ChatGPT får sökmotorn att öka markant

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss