2024-03-06

Möt vårt Team- Björn Lundberg VD

Möt Vårt Team (2)

Jag heter Björn Lundberg och jag grundade Nokoby för massa år sedan. 2009 började jag först arbeta som rådgivare inom digital marknadsföring. Det som gjorde att jag gav mig in på detta område var för att jag ville ge, ärliga och nyttiga råd inom onlinemarknadsföring, med full transparens. I mina tidigare roller hade jag mest dåliga erfarenheter av att prata med byråer och olika säljare. De var alltför ofta som jag kände att man inte riktigt förstod vad mina målsättningar var. En av orsakerna till att man inte förstod mig var att man aldrig frågade vad mina viktigaste KPI:er var och såg till att mäta hur man taktade mot målen. Därför startade jag Nokoby 2012 och har sedan dess, tillsammans med Oskar, fortsatt sträva efter att för att ändra synen på vad en bra mediebyrå kan vara.

Jag är en tävlingsmänniska och jag ser all marknadsföring som en rad deltävlingar. Målet är att vi alltid skall få ut mer av en budget, effektivisera hur vi får konverteringar och leta efter nya kreativa idéer att slå våra kunders konkurrenter. Marknadsföring är ett maratonlopp fast man byter disciplin hela tiden. Det är det som gör det så himla roligt. Att jag sedan får omge mig men en massa tävlingsmänniskor som hela tiden utmanar mig och våra kunder i att bli bättre, gör att jag har väldens roligaste jobb. Att hela tiden förnya sig och testa nya saker gör detta arbete så roligt och konstant utmanande.

När jag inte arbetar så hänger jag med min roliga familj och tillbringar massor med timmar på olika fotbolls- och tennismatcher med min son och dotter. Om jag själv ska välja sysselsättning så är det nog matlagningen som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Pastamaskinen jag fick i julklapp av min fru är nog roligast just nu. Jag har blivit riktigt bra på att göra egen ravioli om jag får säga det själv, och göra surdegspizza så klart….

Fråga mig gärna efter recept? Jag kan även svara på frågor om smart digital marknadsföring 😊

Maila Björn här: Maila Björn

2024-04-03

Ensolar - en solskenshistoria vi på NOKOBY är så glada att få ta del av!

Läs mer

2024-03-06

Möt vårt Team- Björn Lundberg VD

Läs mer

2024-02-16

Härligt besök av "Magnus & Friends"

Läs mer

2024-02-13

Möt vårt team- Oskar Björkén Christiansson

Läs mer

2024-02-08

Glöm inte bort Bing - ChatGPT får sökmotorn att öka markant

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss