2023-05-22

DI Gasells Tillväxtfrukost!

Bild Gasell

I förra veckan var jag på en Tillväxtfrukost som DI Gasell anordnade. En av talarna var Anna Kindberg-Batra som drog spännande paralleller med framtiden och vår älskade ”du gamla du fria”.

Annas reflektion på just en specifik textrad - ”Du tronar på minnen av fornstora dar” fokuserade på vikten av att fokusera på framtiden. Hon menade att det alltid är kul att ha varit en stormakt men det är mycket roligare att vara någon att räkna med i framtiden. Anna talade främst om Stockholmsregionen eftersom hon är landshövding här, men min det hon pratade om gäller ju självklart hela Sverige då vi står inför nya utmaningar och  måste förändra och anpassa oss. Parallellen hon drog var Venedig som en gång i tiden var väldens epicentrum – idag tronar Venedig verkligen på fornstora dagar. Men något epicentrum är det inte direkt om man tänker tillväxt och innovation.

Jag gick därifrån med mycket inspiration av spännande rundabordet diskussioner och efter att ha lyssnat på spännande talare. Ja- vi måste vara bäst på att stärka vår konkurrenskraft här i Norden. Vi måste vara bäst på innovation, vi måste arbeta smartare och vi måste vara anpassningsbara i en föränderlig värld. Det är det jag älskar med digital marknadsföring eftersom det innebär att jag har foten i framtiden hela tiden. Som digital byrå är det av stor vikt att hela tiden applicera utvecklingen för att säkra vår relevans. Tar vi AI tex så har vi här en "game changer" för bolag som snabbt applicerar AI i sina arbetsprocesser. Om vi ser AI som en miniräknare så blir det enkelt att inse vad som händer med dem som lär sig använda miniräknaren och applicera den i sin organisation. Självklart kan du räkna ut talen utan en miniräknare med det går mycket långsammare och dina konkurrenter har löst uppgiften innan du ens har räknat ut första delen av ekvationen.

Därför lägger vi på NOKOBY mycket tid på att ständigt utveckla oss vara först med att applicera framtiden för våra kunder så att de kan anpassa sig och ta marknadsandelar när deras konkurrenter fortsätter utan miniräknaren. Vill du veta mer om huv vi tänker och ta del av vår "playbook" hör gärna av dig! Vi hörs!

Mail: Jenny.dybeck@nokoby.se

2024-06-13

Sommarvibbar från Fellowmind i Göteborg! 🌞

Läs mer

2024-06-11

Vi vill växa teamet! Är du vår nya projektledare med kundansvar?

Läs mer

2024-05-23

Solen skiner: Hur påverkar det konsumenternas beteende?

Läs mer

2024-05-15

Inspirerande morgon på DI Gasell - Next Level

Läs mer

2024-04-23

Irv Gordon körde över 500 000 mil i sin Volvo – Hur coolt är inte det?

Läs mer

Vill du veta mer?


Hör av dig till oss så tar vi en kaffe!

Kontakta oss